Съд за Невена от Мюзик айдъл

Певицата така и не успя да се разбере с бившите си работодатели
2 ное 2009 12:43, Петя Славова
78
Съд за Невена от Мюзик айдъл
Снимка: Булфото

Най-успешният музикален айдъл ще се докосне и до неприятните последици от неизпълнение на трудовия договор.

Невена Цонева, която мнозина определиха, че се е заразила от болестта на шоубизнеса – звездоманията, отива на съд.

Бившите й работодатели от “Вирджиния рекърдс” вече предявиха иск срещу певицата, която преустанови договора си с тях.

Музикалната компания така и не успя да пее на един глас с айдълката по един доста важен въпрос – за извънсъдебно разрешаване на спора.

Още по темата

"Страхувам се, че ако позволим кражбата на артисти или техни инцидентни решения за едностранно прекратяване на договорите им с продуцентите, да се превърне в стандартна практика, нищо обнадеждаващо и позитивно не очаква музикалния бизнес в България", каза управителят на “Вирджиния Рекърдс” – Саня Армутлиева.

Тя допълни, че коректността и моралът в отношенията между хората, ангажирани в този бранш, следва да бъдат отстоявани по всички възможни правни и бизнес начини”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Aha преди 14 години
А нещо за *** от Димитровград, момко? Или си чул Невена да бичи яка чалга някъде. Само да кажа, че не съм й фен, но такива глупости не ми се четат.
56
0
 
0
 
! Отговори
Nenko преди 14 години
"Страхувам се, че ако позволим кражбата на артисти или техни инцидентни решения за едностранно прекратяване на договорите им с продуцентите, да се превърне в стандартна практика, нищо обнадеждаващо и позитивно не очаква музикалния бизнес в България", каза управителят на Вирджиния Рекърдс Саня Армутлиева."Простата курв. Саня какво общо има с музиката или музикалния бизнес в БГ?...тая съвсем е изкукала :)
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нека и аз се изкажа. Може би знам нещо за тези откачени дами, работещи във въпросната фирма. Там наистина няма и не е имало нито един мъж, освен бившия любовник на Армутлиева - наглия пират и приятел на Красмир Премянов Майкъл Кунстман, лека му пръст. Виржиния рекърдс е изключително непрофесионално работеща музикална компания. Тя е в състояние да провали всеки клетник изпълнител, залъгал се да работи с нея. Г-ца Армутлиева и нейните "женки", както тя нарича "пиарките" си, са гола вода във всяко отношение и нямат нито пазарен нюх, нито адекватно бизнес поведение. Да са живи и здрави журналистите, които те залъгват с някое промо-дискче, че да вдигат джабала до небесата и да хвалят "успехите" им. Некадърността на Виржиния е безгранична. Те провалиха кариерата на Невена Цонева, същото ще се случи и със следващия мюзик айдъл - Тома. Не умеят да продуцират, а по идиотското стечение на обстоятелствата, че са лицензиант на Юнивърсъл, получават правото да работят с всички айдъли. А там има хора с потенциал, които така ще си отекат - кретена от Айтос Иван Ангелов, който с малко повече работа може да стане истинска pop-ironic star, Тедор Койчинов от миналия сезон, Нора, Деница и т.н.
54
0
 
0
 
! Отговори
до 27 преди 14 години
Не гледам реклами! :)рекламната агенция са го чули от мен! :):) :D
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това си е обикновен юридически казус. Има договор, има страни..... Не разбирам защо е тая помия която се излива?? А иначе да се говори, че Невена няма глас е меко казано странно. Дали е *** - не зная, но от нея се иска да пее и освен това все още не се е съблякла....за сметка на повечето днешни така наречени звезди. Дори Лили Иванова цъфна в Плейбой преди години!! Така, че да оставим момичето да се развива, поне знае какво иска и има талант.
52
0
 
0
 
! Отговори
bushmena преди 14 години
Shtom stava duma za Virginia Records i onazi pacha Sanq ne mi gi hvalete ... da se skrie v v 1 staq s onq pleshiviqt i da pochne orgiqta i da ne spira ...
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
излива от вирджиния защото вече не е virgin
50
0
 
0
 
! Отговори
рахманинов преди 14 години
"коректността и моралът" ??? Всеки нормален човек би избягал от алчна истеричка като Саня Армутлиева. А
49
0
 
0
 
! Отговори
Noname4 преди 14 години
Да не забравяме, че един от основните виновници за този казус е Учиндолския Ерген. Именно поради напълно пропадналия му рейтинг и деградирал "шоубизнес", Патравия търси какви ли не начини да надцака конкуренцията (която и да е тя). Естествено, надцакването не е с капиталистически пазарни похвати, а с Рустикални! За Рустикални отхождания обаче, има Градски съдилища ;) Е, ще го отнесе пионката, разбира се, но това е нейн личен избор. Да й е честито!
48
0
 
0
 
! Отговори
Косев преди 14 години
Чувъл съм ,че Невена искарва милиони от тая работа, така че браво на нея, дано ги осъди да не я съдят
47
0
 
0
 
! Отговори
Надежда преди 14 години
Невена е супер. Изключително талантливо и чаровно момиче - за всички, които я плюят - сори, но не можеш да кажеш на черното бяло ;) По-добре не се излагайте поне ;) Стискам палци тази история да не повлияе на кариерата и самооценката й. Go girl : )
46
0
 
0
 
! Отговори
Noname3 преди 14 години
Между другото, от чисто юридическа гледна точка казусът е елементарен и всеки адекватен съдия би отсъдил в полза на Вирджиния. Много се надявам именно това да стане в това дело. Комунистите достатъчно разбиха ценностната ни система. Да не допускаме да я доразбият *** от Севлиево! Амин!
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Само за справка, Невена спечели първия Мюзик Айдъл, който се продуцираше от Слави
44
0
 
0
 
! Отговори
Noname2 преди 14 години
Барабаниста казал на селяндурката, че вече Слави Плевена ще й бъде продуцент и тя се накокържила от кеф. Да, ама на мегдана в Севлиево няма морал и договори. Там има фръцкопръцкане в басмени роклички и недостатъчна лична хигиена. Резултата: яко съд до дупка. Браво Саня, браво Армутлиева! Поздравявам те!
43
0
 
0
 
! Отговори
Noname1 преди 14 години
Севлиевското селяндурче решило да селянее на Саня Армутлиева!?!?!?! Къде отиваш може би?!?! На работа, едва ли не?!?!? Това е поредният пример за тежките и непоправими последици от съвременното развитие на България, а именно - всички селяни "у София", за да ходят "на ЦУМ". Момичето има глас, но е такъв антипатичен турбоселянин, че нямам думи. СеУлиеУ се назвездило, след това се набарабанило с Венко - на Учиндолския Комплексар барабаниста (който е изключителен музикант, между другото).
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аз съм и гаджето не ме ли знаеш
41
0
 
0
 
! Отговори
! преди 14 години
Като има *** да гледат измислените предавания, създадени с цел поредното обирджийство, така ще е.Тая Саня Армутлиева, дето преди време дрънкаше глупости за пиратството, и настояваше едва ли не да се спре целия Интернет.Карат изпълнителите да подписват брутални договори, после реват че никой не им купувал записите, защото имало пиратство.А това, че повечето не могат да пеят, и хората свалят някой албум, но като го чуят веднага го изтриват, защото някой се дере фалшиво, не се отчита.
40
0
 
0
 
! Отговори
Just Woman преди 14 години
Извинявам се, но кое и е гаджето?
39
0
 
0
 
! Отговори
Народна поговорка преди 14 години
"Пази Боже сляпо да прогледа!!!"
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някой нещо да е чул за останалите "айдъли"????? Не!!! Всяко чудо за 3 дни - е казал народът. Та така и с Невенчето, добре че си хвана гадже - по-известно от нея, та да се чуе нещо..... и тя е една гола вода..... Някой да е чул свестна песен изпълнена от нея??!! Или пък да е станала хит - както обещаваха нейните "работодатели"????? Глупости!!!!